Skip to main content

Dissenyeu el vostre casament 
per sentir-vos especials
i feu sentir especials als vostres.

Aquesta pàgina l'heu d'escriure vosaltres.

Ens apassiona ajudar-vos a preparar el vostre casament i donar-vos idees, però no ens podem oblidar que el que fa al Montcorp únic és que cada casament és diferent. 

Us aconsellem i ajudem a preparar el vostre casament moment a moment, us oferim un servei d'assessorament per aconseguir que el vostre casament sigui com vosaltres el voleu.

Treballem l'aspecte visual però també l'emotivitat i la diversió ja que sense aquests tres elements un casament no és com ha de ser.

La Masia Montcorp serà exclusiva per a vosaltres amb total independència, una alta flexibilitat d'horaris i un gran nombre d'opcions adaptades a vosaltres i als vostres gustos. Decoracions diferents i personalitzades per a cada ocasió. Animació musical segons les vostres preferències i durant tot el casament. Una cuina exclusiva adaptada al que desitgeu. I tota la flexibilitat necessària perquè el vostre casament sigui únic.

Múltiples opcions de cerimònia.

  • El bosc, la casa dels caçadors, els jardins o l'ermita. Quatre espais diferents amb personalitat pròpia.

  • Cadires, bales de palla i una infinitat de combinacions d'ambientació.

Menja, beu i gaudeix del teu enllaç amb tots els sentits.

Dos estils de menú totalment personalitzable.

¿Banquet tradicional o còctel de noces? Sigui quina sigui la teva resposta,  us ajudem a donar amb l'elecció adequada per a tu i a preparar tot el necessari perquè aquest dia sigui especial, únic i memorable